čtvrtek 31. května 2012

Vrací se zpět, silnější než kdy předtím!

O kom je řeč?! Kdo je ten super čuper maskovaný hrdina?! 
Připravte si transparenty, protože jsem to já, kdo je zpět! xD A hned v úvodu bych měla poznamenat, že má čeština je pouze CHVALITEBNÁ, takže si nevšímejte různých stylistických a jiných chyb.. Pánové a dámy z cermatu vám to jistě dosvědčí ;) ((Zato anglicky hovořím a píšu výborně ;D))

Ne, maturitu mám úspěšně za sebou, málem to byly samé jedničky. Hloupá slohovka, no. Ale k tomu se nechci vracet, je to jen papír a těch mám doma dost xD Musíme prořešit důležitější věci.. A protože jich nejspíše bude dost, hodím je do bodů, ať je to přehlednější.

1. Are you fucking kidding me?!

Chápete to?! Chápete? Já ne.. Normálně bych asi byla naštvaná, že ten člověk není schopen vymyslet jiný xicht.. ALe! Kdo by tomuhle sakra odolal? 8-) Kubo je můj hrdina, on ví, že prostě potřebuji někoho takového, aby byl můj život naplněn xD Problém je v tom, že mu prorokuji tak dvě až tři kapitoly života xD 

2. Olomouc mě vítá, Brno mě vítá - Ostrava mi ukáže fakáče :(
..Mluvím o tom, že jsem byla přijatá na VŠ jak do Brna, tak do Olomouce. Problém je v tom, že jsem člověk velmi líný a má rodina velmi chudobná, tudíž bych si musela pěkně máknout, abych si všechno zaplatila. Protože krom toho, že jsem lenoch, tak jsem také velký nadutec a pyšňouch, opovrhující všemi zablešenými kolejemi a tak bych byla nucena být na privátě xD Což by nebylo zrovna nejlevnější, vzhledem k tomu, že nemám kamarády a musela bych tam tak být sama xD Mám přihlášku v Ostravě, jenže se obávám, že ty příjmačky tady nedám - a pak budu muset řešit ony problémy s ubytováním a brigádou a nejspíše se z toho zcvoknu a vykašlu se na život :-/

3. Jediné, co mi zbylo..
..je nic. V poslední době zas začínám upadat do hlubokých depresí. Nic se mi nedaří, nikdo mě nemá rád a když je to všechno zamíchané dohromady, tak je mi z toho fakt zle. Snažím se to nějak potlačit, ale jediné, co z toho vychází je na tváři lehký smích, hluboký v srdci žal (K. H. Mácha, kdybyste to nepoznali :-P). Přijde mi, že všechny odpuzuju. Dobře, nejsem ideál, ale kdo je? Jedna má bývalá spolužačka je šílený cholerik, neustále vyvolává hádky, ale guess what?! Všichni ji mají rádi. Já se snažím být na lidi milá dokud to jde a co je výsledkem? Nikdo si mě nevšímá a když už občas bouchnu nebo stojím proti všem, všichni si to ještě dlouho pamatují a dávají mi to sežrat. Děkuji. To je přesně život, po kterém každý touží.

4. Stěhování národů or whatever
Víte, ne? 4.-7. stol., barbarské kmeny, pak první říše - Francká etc... Ale o to mi teď nejde xD To jsou dozvuky maturity a předzvěsti ostravských příjmaček xD Chtěla jsem říct, že jsem dělala opět změny ve svých příbězích. Mám tři. Jeden má jen postavy, druhý má děj, ale nedostatek postav a ten třetí má nejspíše všechno, ale nechce se mi s ním pracovat xD. Do toho, který má jen postavy, patří Lils. Ona je skvělá a od svého počátku se strašně moc změnila. Asi k tomu přispělo hlavně ponoření se hlouběji do práce JRR Tolkiena. Její "stěhování národů" dopadlo tak, že jsem ji už asi potisící převlíkla (stejně se mi to pořád nezdá) a upravila její minulost. Někde mám i pic, ale nechce se mi jej skenovat, to by bylo moc na dlouho, se všemi těmi počítači a posíláním etc. A ten druhý příběh, ve kterém chybí postavy, ten teda zažil obrovské přesuny. Tam jsem přesouvala celé světy a dopracovávala nové - sakra, teď se mi to líbí. Přidala jsem devět zakázaných světů, plácla Kamuimu temnou minulost, Rika s Shikim dostali příjmení a v podstatě celý rodokmen.. A jedna z hlavních postav přišla o jméno i o celou identitu, protože nějak cítím, že to není ono xD Och, jak já se těším, až k tomu budou obrazce!

5. Ranní ptáče, dál doskáče!
Chodím spát v devět večer T-T Vstávám v 10 ráno. Můžete mi sakra říct, co dělají lidi, kteří vstávají tak brzy a nemusí do školy/do práce?! 

6. Queen of the realm!!
Konečně jsem na to přišla!! Dneska jsem byla štěstím bez sebe xD Po roce hraní se mi podařilo vystavět si aspoň trochu normální build a jsem schopná porazit i svůj level!! xD Klidně se mi smějte, ale já takové hry nikdy nehrála a prostě mi samotné trvalo, než jsem na všechno přišla a logicky to sestavila k sobě - ale jsem na sebe pyšná, že jsem to zvládla úplně sama 8-)

7. Že už bude konec, prosím?!
Šůůr věc! Už jsem toho nakecala až moc.. Ale je to super pocit, ze všeho se vypsat do světa, fakt že jo C: Asi se tomu opět začnu věnovat častěji. Nyní jdu na kutě - už tak jsem překročila svou dobrovolnonedobrovolnou večerku xD Dobrouuuuu

Chiru Granz-Curtissová, Luke Fon Fabre, Píítrsn Páárkr a cokoliv s příjmením Bíblbrox ;D

//Pche.. I svůj podpis si pořád pamatuju, yeees xD

3 komentáře:

  1. Už jsem si říkala, jestli jsi neumřel...
    Nekašli na život. Bylo by blbé, kdyby od tebe něco chytil. :/
    TO s tou oblíbeností znám. xD Pořád se snažíš být milá, pomáhat a všechno a lidi si pamatují jen, když uděláš něco, co se jim nelíbí, hovádi jedni. xD

    Ty tvoje příběhy mi přijdou zmatené, protože o nich zhola nic nevím, jen o tom postavovém. Měla by jsi mi to popsaaat.

    OdpovědětVymazat
  2. Jen ať chytí, nic jiného si nezaslouží! xD

    Já už na ty lidi kašlu, já se zabavím i sama :-P

    Ony nejsou zmatené (z velké části), jen jsou prostě moje xD A já je střežím jako oko v hlavě a nikomu neukazuju, protože do nich vkládám strašně moc ze sebe a lidi by mohli vyvozovat závěry.. xD (I když vlastně, jací lidi, když se se mnou nikdo nebaví xDD)

    OdpovědětVymazat
  3. Pak se div, že tě nemá rád!

    Právě, lidi si o mě myslí, že jsme samotář a tichá. :O No, moje postavy jsou stejně lepší, víš co. xD

    To bylo hezky řečeno. xD Já bych o tobě moc ráda dělala závěry, tak povídej. xD Nebo na icq, možná? :O

    OdpovědětVymazat