neděle 20. ledna 2013

Here I am! (once again..)

Ráda bych udělala nějaký velmi okázalý, teatrální vstup, ale bohužel mě nic nenapadá, neb jsem dnes všechnu svou fantazii určenou speciálně pro tyto příležitosti vypoužila na příchod do obýváku ve společnosti brambůrek xD A takové chutné brambůrky, ty si prostě zaslouží pompézní entrée!

Dlouho o mně nebylo slyšet a dle mého vlastního názoru, když už bylo, tak to stálo za *pííp*. Ne, že by to jinak bylo lepší, já už prostě jiná nebudu, ale tak nějak jsem posledních pár měsíců nebyla ve své kůži. Zpětně si to docela dobře uvědomuji. Takže hodlám hodit všechnu minulost za hlavu a pro okolní svět dělat, že se vůbec nic nestalo!

První článek mého staronového života může započít!!

Part 1: Doctor Who?!
Welcome home, sweetie!
Jak jinak se ponořit zpět do časů, kdy všechno bylo super a príma, než se starým dobrým Doctorem?! Lepší cesty neexistuje, snad jen, připojit se k River.
Dnes jsem se konečně dokopala k tomu, abych dokoukala, co mi zbývalo ze 7. série. Odkládala jsem to z dobrého důvodu. Jak řekl Doc právě v tom osudném díle, nemám ráda, když věci končí.
Já nevím, vážně nevím.. Pro mě byla, je a nejspíše i vždycky bude, nejlepší Rose. A-ale :'( Brečela jsem jako malé děcko!! (vždycky brečím jak malé děcko, ale chci tomu dodat na dramatičnosti xDD) Je strašně fajn, že to vlastně skončilo dobře - pro Amy a Roryho. Žili spolu šťastně až do smrti, blablabláá.. Jenže on opět zůstal sám. Musí to být vážně hrozné, když za svůj superextradlouhý život ztratíte tolik přátel :(
Karen, Matt & Arthur - Jak spolu vypadají šťastně :(:( 


Na druhou stranu! Musela tu být Martha, Donna a nakonec Amy, aby se ukázalo světlo na konci tunelu! Jajííííí, jsem tak nadšená, z Clary jako nové společnice Doctora na cestách časem a prostorem!! C: Tenhle pocit! Ten jsem neměla z nikoho od té doby, co odešla Rose!
Jasně, měla jsem ráda Donnu, Amy a dokonce časem tak nějak i Marthu, ale!! Pořád to nebylo ono, prostě nebylo! A teď, uuuuuuuuuu!
Ona je dokonalost sama!! 

Part 2: Šmak a tak..
Na minulé narozeniny mi má předrahá kamarádka darovala draka Šmaka. Doteď nechápu, jak ji to mohlo napadnout.. (asi za to mohly mé neustálé kecy o tom, jak je Šmak super a sexy xDD)
A čas šel dál, Šmak v klidu odpočíval na mé posteli a později na polici.. A pak přišel čas premiéry Hobita a všechno se to smíchalo dohromady.. Takže jak skončil Šmak teď??
One and only consulting dragon xD
Nemohla jsem si pomoct, trochu jsem ho přiškrtila a dostal můj šálošátek xDD A víte co je totální šáloception? xDD Smauglock omotaný kolem mého krku xD Což se děje právě teď, avšak nemohu to vyfotit, neb by tam byl vidět můj překrásný obličej a řekla bych, že na jeho úžasnost není svět připraven xD

A celou tu mizérii kolem Šmaka a jeho vztahu s Bilbem jsem zakončila tímto skvostným obrazem!
Šmakouš a Bilbouš :3
Víte co? Já mám ten obrázek ráda. I když jsou na něm hned na první pohled viditelné anatomické i jiné nedostatky. Nikdy jsem ničemu nevěnovala takovou pozornost, jako tomuhle veledílu xD Měli jste mě vidět, když jsem to dodělala xD Vypadala jsem jako horník po směně xDD Uhel je svině, ale tak nějak se mi spolupráce s ním zamlouvá ;D


Part 3: Zvládla jsem svůj úvod do nového života?? 
Pořád si ještě nepřipadám úplně ve formě, ale rozhodně cítím obrovské zlepšení oproti předchozím měsícům. Vždyť jsem se vrátila ke všemu, co jsem tolik milovala!! Někdy je fajn, vzít si zpátky kus minulosti C: (kašlu na věc, beru si ji zpět celou a pěkně upgradeovanou!! xDD) 


Je čas jít na kutě, ať vstanu v nějakou slušnou večerní dobu xD
Tudíž - mějme se krásně, pišme básně a nezahazujme staré věci! 

Chiru Granz-Curtiss, Luke Fon Fabre & Píídiot

3 komentáře:

  1. Horník po směně mě rozesmál velice. xDD
    Btw, je zajímavé že já se právě taky snažím vrátit rozpoložení jaké jsem měla v téhle době přesně před rokem, možná spíš aji v březnu. Jsme v tom spolu. xD (to zní jako těhotenství xD) (lesbické xD) (proč jen to neexistuje... ? xD)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě teď taky xD Jsem úplně zapomněla, že jsem něco takového vyplodila xD
      Jaké jsi měla rozpoložení před rokem, popř. v březnu? (špatná dlouhodobá paměť, I'm so sorry xD)
      Jednou to existovat bude!! To ti garantuji!! xD

      Vymazat
    2. Výhodné pro celoživotní život. xD
      Děkuji... pak už nebudu mít téměř žádný důvod brát si muže. xD

      Vymazat