pátek 16. prosince 2011

Eneolit, neolit, mezolit, paleolit & BIOLIT

Zdravím ze světa státních maturantů, kteří jsou všem pro smích xD
A pročpak? Protože jsme fakt podivní 4 lidé z 24 v naší třídě, kteří maturují z výtvarky. Nechápu, proč je to někomu pro smích, když je to v podstatě těžší, než ostatní předměty v profilové části zkoušky. Nejenže musíme umět 25 maturitních okruhů (které jsou fakt šílené :-X), ale ještě navíc budeme předvádět své schopnosti v praktické části - z čehož mám největší strach :((
Když už jsem u té maturity, za zmínku určitě stojí také to, že mé další předměty jsou čeština a angličtina ve vyšší úrovni a dějepis. Jak překvapivé. Kdo mě zná, určitě to očekával xD A jen tak z velké nudy jsme si tam s holkama ve společné části daly nepovinnou zkoušku ze ZSV, u které nevadí, že dostaneme 5, což nám, jakožto lidem, kteří soustavně ze základů společenských věd propadají, docela pomůže xD Když se ale podaří a my to zvládneme aspoň na 4, bude to velká oslava 8-)

Bude to perný půlrok, ale co už :) Nějak se to zvládnout musí! Pak utratím X tisíc za přihlášky na VŠ a nakonec mě nikam nevezmou. Skvělé vyhlídky. Ale dost bylo školy.

Čas ospravedlňování se:

Nebyla vhodná doba pro psaní článků. Nevím o čem, nechtělo se mi a pořád jsem pracovala na něčem do školy. A dokonce jsem opět pravidelně začala chodit do práce. A z toho všeho jsem totálně unavená a mrtvá. Obrázky tu taky žádné nebudou, protože jsem žádný nedokreslila a rozkreslené se mi nechce vkládat do kompu.

Co Píítrušáček a Vánoce? Co Chiru a Vánoce? Co Luke a Vánoce?
Píít kupoval dary. A má absolutní blok na vymýšlení co-pro-koho. A pak mám taky finanční krizi. A místo abych zbylé prachy použila na dary, tak se cpu v mekáči xD
Ooo a můj drahý, co už není můj drahý, dostane od své sestry ten nejlepší dárek na světě! Když jsme ho dnes odpoledne kupovaly, všechny jsme se do něj totálně zamilovaly!!♥  A z bezpečnostních důvodů vám nebudu říkat, co to je. Ale je to ta nejbožejší věc, kterou jsem kdy viděla!

A už nevím, co psát. Mohla bych tu psát básně, ale ty už jsme dneska stvořily s děvčaty 4, takže už jsem asi vyčerpala všechnu svou básnickou sílu xDD

Končím, zas někdy příště péé

Chiru Granz-Curtissová, Píítr Páárkr & Luke Fon Fabre

PS.: Dneska vyšel zajímavý článek o sčítání lidu a rytířích Jedi xDD Za zmínku stojí to, že patřím k lidem, kteří to tam napsali xDDD (kdo četl, ví o čem hovořím)

2 komentáře:

  1. Oh.. No.. CO napsat, když se mi nechce psát. XD

    Do mekáče nechoď, fuj, tuk. XD

    OdpovědětVymazat
  2. Btw. Zábavka:
    2010 - 115 článků
    2011 - 30 článků
    Jak dopadne 2012 tyjo? Dva články? XD

    OdpovědětVymazat