sobota 2. března 2013

Oh Chuck, help me!

Víte vy co? Bylo by mým velkým přáním, být jednou jako Noel Fielding, se všemi těmi jeho pop culture referencemi, které většina lidí nechápe, ale jsou hrozně cool. (anebo bych chtěla být ten banán. Jo, stopro ten banán)

Zatím se ale nebozí občané, zabloudějíce na tyto stránky, musí spokojit s trapnými hláškami a referencemi z něčeho, jako je Sherlock, Supernatural, Doctor Who nebo tak něco. A to jen v tom lepším případě. V tom horším se totiž budu snažit vytvářet vtipné věci já sama, což by některé slabší jedince mohlo dovést až k sebevraždě (za což se omlouvám).

Asi jsem dnes přišla poreferovat o filmu. Protože ano, Píít se dnes po sto letech kouknul na nějaký nový film.
(..Pokud mě znáte, tak víte, že nemám ráda nové věci a mám svých pár filmů, které sjíždím pořád dokola a pak to dopadá tak, že znám každé slovo //nikdy se se mnou nebo mou sestrou nechtějte dívat na Malého Nickyho)

3 Blind Saints

Nebudu vám lhát.. Ten film jsem si stáhla jen proto, že je v něm Richard.

Hned na začátek musím říct, že pokud jste nějací filmoví gurmáni, kteří se vyžívají ve festivalových specialitách, tak si ten film nepouštějte. Protože je to nehorázná blbost. Klasická komedie se svou klasickou výstavbou a zápletkou.
Tři chlapíci ve středních letech, kteří v životě nic pořádného neudělali, se dostanou do křížku se zákonem a nakonec skončí jako kazatelé v místním kostele. Sam (Speight jr.), který ani nevěří v Boha, je z toho značně znechucen až do chvíle, kdy se před ním objeví krásná Tiffany, do které se okamžitě zamiluje.
Jenže! Tiffany má nemocného syna a když ten spratek skončí v nemocnici (jak překvapivé) a "pastor Sam" se má jít za něj pomodlit, náš drahý služebník boží si uvědomí, že to co on a jeho přátelé dělají, je špatné! (opět obrovský zvrat!)
Řekne Tiffany pravdu, ta se na něj naštve (mám to ještě komentovat?) a Sammy se rozhodne se vším skoncovat. Běží za majitelem baru, který jim jejich "práci" dohodil a tam se dozví..počkejte si na to překvapení..že peníze, které vybírali od věřících, mají být použity na výstavbu obřího zábavního centra!! (noo wayyy)
JAK JEN TOHLE MŮŽE DOPADNOUT???!

Viděla jsem lepší filmy. Viděla jsem horší filmy. Tohle by byl prostě průměr všeho, s pár vtipnými situacemi, s několika klišoidními (miluju to slovo xDD) situacemi, kdyby to v sobě nemělo tolik skryté poetiky pro lidi ze Supernatural fandomu xD

Bonusový materiál aneb dívejte se na to našima očima: 
Začneme zlehka. Richard zde ztvárňuje postavu, která nevěří v Boha. Což je mírně vtipné, když si uvědomíme, že Gabriel, jeho masterpiece v SPN, je archanděl a jeho otec je.. no, Bůh.
Oukej, stále jsme v pohodě. Nic se neděje.
Znáte jeden z nejoblíbenějších shipů, co se týče Gabriela? (který je mimochodem i mým, protože jsem přesvědčena, že každý Johnův kluk potřebuje svého anděla)
Ano, už jsem těm, kteří jsou aspoň trochu znalí, napověděla (ti hodně znalí už dávno ví xD). John má tři kluky - Dean je z kola ven, protože jeho láska s Casem hory přenáší, takže o něm nemůže být řeč v žádném případě (a nikdy by to nikoho ani nenapadlo). Adam sedí v Pekle s Luciferem a Michaelem a kdyby mu náhodou ti dva nestačili, tak jeho je Samandriel (nejroztomilejší dvojice v celém vesmíru, to vám říkám!). Tudíž jsme pochybnou vylučovací metodou došli k závěru, že oním Winchesterem, který bývá nejčastěji shippován s Gabrielem, je Sam.

Sam!! A oni pojmenujou Richovu postavu Sam! A největší pecka? Pastor Sam se očividně vyžívá v košilích s tartanovým vzorem xD Oh, Sammy and Sammy ;DD

Dík Chuckovi, že můj blog nikdo nečte xDD

Závěr celé věci:
Proč se na film podívat? Máte nudu, nepotřebujete nic extra chytrého a hlavně toto:
How is this even possible, Richard?!
Proč se na film nedívat? Protože jste filmoví gurmáni a něco takového je pod vaši úroveň!! Taky by vás mohla odradit celkem špatná dostupnost tohohle snímku - na piratebay jsem našla jen jeden jediný torrent (díky bohu funkční) a na uložto to nehledejte radši vůbec ;DD Taky těžko říct, jestli vůbec existují nějaké české titulky, neb to opravdu není moc známý film. Na čsfd například nemá ani popis, ani fotky, prostě nic - a to už je co říct, protože tam má nějaký popis každá *pííp*ovina.


Tak a to je pro dnešek vše! Konečně! Děkuji za pozornost, asi se teď odeberu spáti xD


4 komentáře:

  1. Na imdb to má 3,4 a navíc americké komedie nesleduji, takže se mě to netýká. xD
    A SPN nesleduji, takže taky nic. xD

    Takže... prázdno. xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však říkám, ona je to vážně blbost, ale..xD

      Hlavně, že sis musela napsat komentář! xD
      Přetáhnu tě rýčem! xD

      Vymazat
    2. Coo? Tak já ti příště žádné komentáře psát nebudu, když ti to vadí! xD

      Vymazat
    3. Já myslím, že nebudeš i kdybys chtěla, protože už vážně nebudeš mít co říct xDD

      Vymazat