úterý 5. června 2012

*Neumím francouzsky!*

Zdravíčko!

Nějak mi to nevyšlo, když jsem se chvástala, že dám každý den článek. Bohužel, přátelé, když najdete lásku svého života, všechno jde stranou - ta počáteční zamilovanost vás prostě naprosto odpoutá od světa.

Blonďák, so sexy, vítr ve vlasech, francouz..

..A Francis to není!! xD Je to neuvěřitelné, ale Francie je nejspíše plná sexy mužů tohoto vzezření :O ((Asi se tam přestěhuju))




To je on!! Náš milovaný Jean-Pierre Francois (bůh ví, jak se dělá to c s ocasem xD)!! Takový krásný klip ta píseň má, jen to video nešlo vložit :( Pěkně mě naštvali, protože víte co, prostě Jean-Pierre xDD

JK, ale ta píseň má fakt něco do sebe - zkuste to dvakrát, třikrát - a nedostanete ji z hlavy T-T Vím, co mluvím, mně už tam hraje od soboty xD

Sobota byl totiž moc super den - v depresi jsem se pustila do tabletování, samosebou, že mi to nešlo, takže se mé melancholické stavy prolínaly s výbuchy hněvu, kdy jsem z toho, že mi to nejde, obviňovala všechny a všechno - od tabletu po strom, který nám roste před barákem (protože rozptyloval! xD).. A pak přišla ona - mého srdce žampiooon ♥

A co z toho večera vyplynulo?
1. Jean-Pierre Francois je zpěvák, Pierre je Francisův pták
2. Jsem romantická ku*va
3. Pokud si nejste jistí tím, kdo vlastně jste, zeptejte se media playeru - ví toho více, než si myslíte!
4. Do přístěnku na košťata se najednou vlezou dva lidi, bůh, kůň a zmrzlina suplující člověka xD
5. V ideálním světě budou u moci Gilbert, Francis a Antonio - a člověk bude moci volit, který z nich ho dnes poctí svou návštěvou (if you know what I mean)
6. Mám nejlepší ženu na světě! 

..Takže musíte pochopit, že obrázek, který mi měl původně trvat asi hodinu, dopadl po 6 hodinách od doby, kdy jsem s ním začala, takhle:
Jsem n00b. Neumím pracovat s grafickými programy. Neumím kreslit. Ale tohle se mi celkem líbí. Jenže už to asi nikdy neudělám - a pokud se o to pokusím, pokazím to. Mám to ale těžký život.. xD

Měla bych jít spát, zítra dělám nejdůležitější příjmačky a mám takový špatný pocit, že je neudělám, vzhledem k tomu, že jsem se na ten dějepis ještě ani nepodívala. No co, pořád znám řecko-perské války, vím, kdy trvala třicetiletá válka a samozřejmě si pamatuju, kdy bylo Prusko povýšeno na království ((sakra, to vám řeknu i kdyby jste mě právě probudili ze spaní - 1701 to bylo, 1701!! xD))

Pádím tedy, pac a pusu,

Chiru Granz-Curtissová, Luke Fon Fabre, Píítr Párkr a cokoliv s příjmením Bíblbrox (už bych s tím Zafodem měla něco vymyslet :-//)

PS.: Dnes jsem oficiálně ukončila svůj středoškolský život - dostali jsme maturitní vysvědčení, superčuper šerpu a nejskvěloskvoucnějšího keramického králíčka od naší milované a nejskvěloskvoucnější třídní :-** Někdy ho vyfotím a postnu :)

1 komentář:

  1. Konečně komentuju, víš co. xD
    A teď nevím, co komentovat. xD Leda, že to bylo skvělouskvostné. :O

    OdpovědětVymazat