úterý 19. června 2012

Tak jsme to skončili.

"..Být fyzikem nikdy nebude tak cool, jako je to bezva a príma v TBBT.."
→To jen tak pro toho člověka, který to vyhledával na googlu a vyhodilo mu to tenhle blog xD

Jsem v depresi. Teda, nic velkého. Vlastně je to jen taková okrajová záležitost - proti tomu, co prožívám normálně xD Asi bych to ani nezaregistrovala, ale je to všude kolem mě, tak jsem si povšimla, že i já mám příznaky.

KONEC.
8 let. To je celkem dlouhá doba. Před osmi lety, touhle dobou, jsem byla vyděšená z toho, že půjdu mezi nové lidi, do nového prostředí. Takové věci mi nedělají dobře. A teď? Teď mi nedělá dobře opustit lidi, které jsem za těch osm let potkala. Jasně, nemám je všechny ráda, tak jak by si zasloužili (a ani oni mě - a že já si to zasloužím moc! xD), ale stejně je mám ráda - svým způsobem. I když jsem na ně tolikrát nadávala a zapřisáhla se, že už s nimi nikdy nebudu mít nic společného..
Je to takové smutné. Naše oficiální poslední akce jako třídy je za námi. Odteď už jsme každý sám za sebe. A i když někteří z nás zůstanou spolu, ostatní se rozprchnou do všech koutů světa, ať už za školou, či za láskou svého života (no nekecám, fakt se jeden takový našel xD).
Ale! Protože jsme přece jen party parta, tak jsme si ten konec pořádně užili! 22 z 23, kteří dokončili studium na naší škole, se v sobotu večer sešlo na maturitním večírku 8B8! Účast profesorů byla taky hojná, ačkoliv postupem času odpadávali (pche, nás ještě hřeje mládí, my toho vydržíme víc).
Radost nám udělala i výhra našich idiotských fotbalistů a pak už mohla započít pořádná párty, na kterou nikdy nikdo z nás nezapomene (pokud si ji pamatuje..)
Fotbal s klukama, panísorka mrtvá na lavičce, všechno od červeného vína, poblitej Kjůba, spící Chvalda, ztracená Gabka, ztracená Verča, neočekávaní hosté z vedlejší oslavy a.. Německý fotbalový tým, jen pro mě xDDD (Neptat se, já to s tím Lukasem taky nechápu - asi mi něco uniklo xD)

PROSTĚ NEJLEPŠÍ KONEC, JAKÝ JSME MOHLI MÍT!
Miluju vás, protože už vás nikdy nemusím vidět :-**

((jo, nikdo z nich si to nikdy nepřečte, ale sakra, já to prostě musela dostat ven, v soukromí))

To bude asi pro dnešek vše xD
Za chvíli musím vstávat, abych mohla jít do školy pro nějaký papír hloupý xD
Tak já se loučím, pěkný zbytek dne přeji!

Chiru Granz-Curtissová, Luke Fon Fabre, Píítr Párkr & Bíblbrox.

1 komentář: