pátek 19. března 2010

2. část, Jupííí jej xD

Takžee xD Řekněme, že se mi opět nechtělo se s tím patlat, jelikož jsem velmi shnilý člověk T_T. Ale slíbila jsem a občas sliby i dodržuji. Nepozastavujte se prosím nad kvalitou mých skvělých obrázků, prostě se mi fakt nechtělo xD.. Pro zobrazení celého obrázku na něj jednoduše klikněte, protože se mi nechtělo to upravovat O:-)
Photobucket
Kamilka.m, CoolMe01, happy.soul, ModelVuitton,patuska111 (Protože mým škrabopisem to nejde přečíst xDD)

Photobucket

VERUNKA0123, hm-----, Leila200929, bella_kn

Photobucket
Nerevanin, Uyen0012, Mishalll


Takže.... A teď trochu k pravidlům xD:
Hlasujete do komentářů, kde napíšete svou volbu - POZOR! - můžete zvolit dva modely!! Pod to napíšete svou sd přezdívku. Takže to bude vypadat asi nějak takto: Photobucket

Jak už jsem napsala někdy předtím, hlasovat mohou pouze ti, kteří již dosáhli 300sp a ti, kteří se této soutěže zúčastnili:)

Prosím, neshánějte hlasy. Samozřejmě můžete kámošce říct, že jste v téhle soutěži, a ať se koukne a případně podpoří, ale ne že budete spamovat po celém webu, aby Vám tady zahlasovali!! To bych se asi fakt naštvala, kdybych to zjistila!

Hlasování potrvá do 1.dubna 2010 20:00. Pokud budu rychlá, dám sem výsledek ještě ten večer, pokud ne, tk to si počkáte xDD


PS.: Pokud jsem spletla něčí přezdívku, ať mi napíše:) To samé, pokud Vám něco není jasné nebo jsem na něco zapoměla xD



PPS.: Pro výherce hlavní soutěže (Kromě Verunky:)): Pokud se o svou výhru nepřihlásíte do 25.3. 20:00, VÝHRA PROPADÁ VE PROSPĚCH TOHO ZA VÁMI!!

4 komentáře:

  1. aoj, dala by som CoolMe01 ale asi sa to nemoze :), tak teda hlas pre Leila200929 ( strasne sa mi paci ta konbinacia fialovej ) a Nerevanin ( najskor ma to ani nejak nezaujalo ale rozhodli topanky a kabatik )
    CoolMe01

    OdpovědětVymazat
  2. Hlasuju pro Mishalll, má to taký jednoduchý ae libí se mě too o_* :-DDD
    LucyM453

    OdpovědětVymazat
  3. OoOOo výborně;) Už dva komenty xD Už jsem se lekla, že tuhle část budu muset zrušit xD

    OdpovědětVymazat
  4. hlasuju pro Mishalll
    nicool.cyrus

    OdpovědětVymazat